Workshop Mediterrane keuken
In deze workshop maken we een reis langs de Middelandse zee, met gerechten uit Italië, Spanje en Griekenland wordt het een workshop waar je veel nieuwe technieken gaat leren, maar ook niet geheel onbelangrijk; nieuwe smaakcombinaties en heerlijke recepten.
Dit gaan we maken
Peter neemt je mee in het in een reis langs de Middellandse zee en gaat onder meer met je maken:
- Italiaanse risotto
- Spaanse tapas gerechtjes
- Griekse soutzoukakia
Daarnaast nog een heerlijk dessert, welke dat is laten we als verrassing (maar dit wil je hebben gegeten, dat kunnen we beloven :-))
Je ontvangt alle recepten achteraf per e-mail
De recepten zijn whole food plant-based, vegan, glutenvrij en sojavrij. We werken met pure producten zodat je echt leert heerlijke smaakcombinaties te maken met de kracht van de natuur waarmee je jouw lichaam echt geeft wat het nodig heeft.
Een gezellige workshop waarin je veel nieuwe inspiratie op doet.

Peter is chef-kok en met zijn 25 jaar ervaring een echte keukentijger te noemen. Hij leert je heel graag meer van de vegan keuken én is echte inspirator, hij vindt het leuk om zoveel mogelijk kennis over te dragen.
Heerlijke gerechten, duidelijk uitleg, wordt goed gelet op voedingswaarde, en bovenal hele fijne mensen 🙂
Praktisch
Wanneer: zaterdag 3 september
Kosten: €69,95 p.p. inclusief drankjes en versnaperingen.
Tijdstip: 17.00 tot 21.00u
Locatie: Voorschoten (gratis parkeergelegenheid voor de deur)
Max. 8 deelnemers