Pastasalade met tomaat, augurk en pesto

Gepubliceerd op 25 januari 2020 om 11:49

Pastasalade, persoonlijk zijn we er dol op. Het kan in alle jaartijden en is een voedzame makkelijke maaltijd.
Fusilli is spiraalvormig, wij gebruikten de volkoren versie, maar er zijn verschillende varianten en kleuren. In principe kun je ze allemaal gebruiken, maar je krijgt dan wel dat de smaak van het gerecht kan veranderen.

Ook kun je in plaats van fusilli bijvoorbeeld penne gebruiken. Het staat binnen no time op tafel en niet geheel onbelangrijk, het geeft een lekker vullend gevoel!

 


Dit heb je nodig (voor 2 personen)
160 gram fusilli (80 gram p.p.)
20 cherrytomaatjes
2 grote augurken
2 handen rucola
2 volle eetlepels vegan pesto

Zo maak je het
Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking met wat zout. Snij ondertussen de cherrytomaatjes in 4 en snij de augurken fijn. 
Als de pasta klaar is, spoel het af met koud water en voeg dan de cherrytomaatjes, augurk en rucola toe. Meng het geheel door elkaar met de pesto en klaar is je maaltijd!

Eet smakelijk!

 

 

VeganizeFood

€ 9,95

VeganizeFood

€ 9,95

20 populaire recepten in een plantaardige variant.
Recepten:
Mac&Cheese. Jachtschotel, Bananenbrood, Risotto, Broodje shoarma, Chili sin Carne
Broodje hamburger, Tom Kha Kai style soep, Boeff Stroganoff, Veggie Croque, Plaatpizza

Paella, Boekweitpannenkoeken, Mosterd-preisoep, Naanbrood, Kapsalon, Lasagne

Balletjes in zoetzure saus, Flammkuchen, Quiche.


Inclusief praktische tips om jouw recepten te veganizen. 
Na aankoop ontvang je het e-kookboek binnen een uur in je mailbox!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

«   »