Print Friendly, PDF & Email

Met de maand mei die is begonnen sluiten we voorlopig onze wekelijkse soepen post even af, maar gaan we verder met het delen van heerlijke salades. Met het mooie weer houden we er echt van, een lekkere salade eten. Deze pastasalade is ook echt heel erg geschikt om koud te eten of lekker voor als je straks gaat BBQ-en. In onze academy is het thema ook, lekker naar buiten en geeft Peter maandag 10 mei een online kookworkshop over whole food plant-based BBQ-en.

Deze pastasalade maakten wij met kikkererwtenfusilli, een heerlijke glutenvrije pastasoort. Je kunt het ook maken met volkoren fusilli of een andere pasta naar keuze! De smaken passen allemaal erg goed bij elkaar én we hopen dan ook dat je er lekker van gaat genieten.

Dit heb je nodig (voor 2 personen)

200 gram (kikkererwten)fusilli
8 cherrytomaatjes, in partjes
1/2 mango, in blokjes
4 flinke eetlepels pesto, zie dit recept
2 eetlepels kappertjes
4 olijven, in reepjes gesneden
Peper naar smaak.

Zo maak je het

Kook de fusilli zoals aangegeven op de verpakking en meng dit met de partjes cherrytomaat, blokjes mango, de in reepjes gesneden olijven en de eetlepels pesto. Breng het eventueel nog verder op smaak met peper.

Eet smakelijk!

Volg Peter


Nee, dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This