Vegan chocoladebroodjes

Gepubliceerd op 16 maart 2020 om 14:50

Dit is een echte favoriet hier in huis, vooral van Demi, maar natuurlijk niet voor iedere dag. Want gezond is het niet, leuk en lekker zeker wel :) Wij gebruiken het meestal voor een lekkere luie zondagmorgen, maar ook leuk voor een ontbijtje op bed, voor moeder- of vaderdag of... 

Hoe dan ook, het is simpel te maken en leuk om samen met de kids te maken. Zijn ze al wat ouder? Dan kunnen ze het natuurlijk ook zelf!
Het idee is simpel en je bent slechts 2 ingrediënten nodig!

 

Dit heb je nodig (voor 4 stuks)
1 blik croissantdeeg (vegan te verkrijgen bij Aldi, Danerolles mini, Jumbo huismerk en sommige winkels verkopen Yves Bakery)
8 blokjes pure chocolade (kijk goed dat er geen melk in zit)

Zo maak je het
Snijd eerst de driehoek uit zoals deze aangegeven is door de verpakking. Snij de punt er tot de helft af en maak er dan een rechthoek of vierkant van door de 2 deeglapjes samen te voegen. Snijd 2 blokjes pure chocolade fijn en leg dit in het midden van je deeg. Vouw dan de open eindes naar binnen en vouw er een broodje van. 

Kijk op de verpakking welke temperatuur je moet aanhouden.
Wij gebruikten Aldi croissantdeeg en hebben deze 15 minuten op 225 graden in de oven gehad.

Eet smakelijk!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

 »