Noodles met gebakken paprika en champignons

Gepubliceerd op 17 januari 2020 om 09:04

Noodles zijn makkelijk en ook nog eens heel erg lekker. Het is afkomstig uit China. 
Het fijne van Noodles is dat ze snel klaar zijn en dat je er alle kanten mee op kunt. Je kunt ze als lunch gebruiken in een lekkere salade, je kunt ze als avondeten gebruiken zoals we onder meer in dit recept laten zien. Veelzijdig en makkelijk.

Handig voor de dagen dat je wat minder tijd hebt of gewoon weinig zin hebt om lang in de keuken te staan. Voor mij is dit echt een favoriet gerecht, vooral na een dag werken, kinderen van school halen, zwemles en dan om 18.00u thuis komen, is dit een ideaal maaltje omdat het gezond is maar wel binnen 10 minuten op tafel staat. Ook handig voor de lazy sunday of gewoon wanneer je moe bent en toch lekker en gezond wilt eten.

Hoe je het ook doet, geniet ervan!

Dit heb je nodig (voor 1 persoon)
1 pakketje (volkoren) noodles
2 grote kastanjechampinons of 3 kleinere
1/2 rode paprika
Flinke hand rucola
1 volle eetlepel zoetzure saus

Zo maak je het

Bereid de noodles zoals aangegeven op de door jou gekochte verpakking. Snij dan de kastanjechampignons en rode paprika. 
Bak deze in een bakpan met wat olie ongeveer 3-4 minuten. Leg dan de noodles op een bord en leg de rucola er boven op.
Vervolgens het paprika-champignon mengsel en maak het geheel af met de zoetzure saus.

Eet smakelijk!

Trientje

35 jaar, oprichter van de Veganistische Keuken, dol op koken en stiekem een nog grotere liefde voor bakken. Geboren in Drenthe en had als lijfspreuk "wat de boer niet kent dat vreet hij niet" , inmiddels in voor alles dat veganistisch is. Woont samen met haar grote liefde Peter (40), dochter Demi (7) en zoon Jip (1) in het mooiste dorp van de Randstad, Voorschoten. 

Maakt met hart en ziel de Veganistische Keuken om plantaardig eten dichtbij de gewone mens te brengen. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

«   »