Zeewierwrap met linzen

Gepubliceerd op 15 januari 2020 om 19:44

Vandaag waren we eens in een andere winkel, de Plus in Leiden en het leuke van winkelen in een nieuwe winkel is dat je dan nog eens andere producten tegenkomt. Zo kwamen we zeewierwraps (50% zeewier) tegen en ik, Trientje, moet zeggen toen we de oven open deden was de geur een klein beetje vreemd en dacht ik oo..jeee, wat is dit? Maar eenmaal op mijn bord, was dat snel weer voorbij en was het heerlijk!

We vulden het met allerlei gezonde ingrediënten en al met al was het een zeer voedzame maaltijden, die we graag met jullie delen. 

 


Dit heb je nodig (voor 2 personen)
2 zeewierwraps
1 blikje linzen van 150 gram
1/2 paprika
1/4 krop ijsbergsla
1/2 wortel
1/2 mango
1/2 komkommer

Zo maak je het

Verwarm de wraps zoals op de verpakking en snij ondertussen de paprika. Zet een bakpan op het vuur en doe hierin de paprika en linzen met wat olie, blijf goed omscheppen. Snij ondertussen de ijsbergsla en mango en rasp de wortel en komkommer. 
Als je de wraps hebt opgewarmd, kun je nu de ijsbergsla er op leggen en de wortel en komkommer. Leg dan het linzen-paprika mengsel erop en maak het geheel af met de blokjes mango.

Rol hem dicht en serveer het geheel op een leuk bord!

Eet smakelijk!

 

Over de auteurTrientje

35 jaar, oprichter van de Veganistische Keuken, dol op koken en stiekem een nog grotere liefde voor bakken. Geboren in Drenthe en had als lijfspreuk "wat de boer niet kent dat vreet hij niet" , inmiddels in voor alles wat veganistisch is. Woont samen met haar grote liefde Peter (40), dochter Demi (7) en zoon Jip (1) in het mooiste dorp van de Randstad, Voorschoten. 

Maakt met hart en ziel de Veganistische Keuken om plantaardig eten dichtbij de gewone mens te krijgen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

«   »