Roergebakken paksoi met spaghetti en pesto

Gepubliceerd op 23 november 2019 om 18:14

Paksoi is een groente tjokvol gezonde voedingstoffen, zo bevat een grote hoeveelheid vitamine C en is het ook een bron van veel mineralen, waaronder een grote hoeveelheid calcium en ijzer. Deze groente leent zich er goed voor om mee te roerbakken én dat is precies wat we hebben gedaan in dit recept. 

Dit heb je nodig (voor 2 personen)

1,5 paksoi

1 paprika

5 grote kastanjechampignons

10 cherrytomaatjes

5 eetlepels vegan pesto (bijvoorbeeld van het merk Costa Ligure wat te koop is bij Albert Heijn)

1 teentje knoflook

150 gram volkoren spaghetti

Zo maak je het

Zet de spaghetti zoals aangegeven op de verpakking aan de kook en snij ondertussen de paksoi en paprika. De stengels van de paksoi zijn ook bruikbaar, dus haal alleen de kont eraf en snij de rest in de pan. Snij de kastanjechampignons klein en de cherrytomaatjes in vieren. Roerbak dit kort in een pan en voeg dan de pesto toe en pers de knoflook uit. 

Voeg de spaghetti toe als deze klaar is en serveer het geheel op een bord.

Eet smakelijk!

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.