Ovenschotel met paarse bloemkool, ui, champignons en vegan feta

Gepubliceerd op 18 november 2019 om 10:00

Paarse bloemkool is toch wel een feestje op je bord, vind je ook niet? Als je, je ogen dicht doet zul je er niet veel van merken, want qua smaak verschilt die niet echt van de gewone bloemkool. Voor kinderen die moeilijk groente eten ideaal, want  hé dat is toch wel erg interessant zo'n paars stuk groente op je bord!

Als je het stoomt of roostert blijft de kleur behouden, bij koken is de kleur verdwenen. Deze ovenschotel is echt super lekker en makkelijk te maken. In de oven  en klaar!

Dit heb je nodig (voor 2 personen)

1 paarse bloemkool
2 uien
8 kastanjechampignons
1 limoen
1/2 vegan feta blok (van bijv. Violife)
2 theelepels rozemarijn
Olijfolie

Zo maak je het

Verwarm de oven voor op 200 graden. 
Snij de bloemkool in roosjes en de uien en champignons in stukjes.
Doe dit in een ovenschaal en besprenkel dit met de sap van de limoen en olijfolie.
Doe er vervolgens de rozemarijn en feta over heen en zet het voor 25 minuten in de oven.

Eet smakelijk!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.