Groente-kerrie met zilvervliesrijst

Gepubliceerd op 16 november 2019 om 19:35

Dit is een gerecht die we zelf heel graag maken. Het is een lekker en voedzaam gerecht, maar daarnaast ook simpel om te maken.
Je hoeft geen keukenprins of prinses te zijn om dit gerecht op tafel te zetten. Heb je een keer weinig tijd? Dit recept gaat je helpen om toch gezond en voedzaam te eten.

Bij dit recept eet je meer groenten, dan rijst en dat is precies een gezonde verhouding!

Dit heb je nodig (voor 2 personen)
400 gram Chinese Roerbakgroenten (of zelf gesneden natuurlijk)
1/2 pot kikkererwten
1/2 blikje kokosmelk (bijv. van FairTrade)
2 theelepels kerrie
50 gram zilvervliesrijst

Zo maak je het
Zet een pan met water op het vuur en kook 25 gram rijst p.p. af.

Bak de roerbakgroenten goed aan en doe er vervolgens de kikkererwten bij (met een klein beetje vocht).
Voeg vervolgens het blikje kokosmelk toe en kerrie (hoeveel is aan jouw eigen smaak).

Leg een grote schep van het groentemengsel op je bord en leg er wat rijst bovenop.

Eet smakelijk!

 

Laat weten wat je van dit recept vindt!

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Deel het recept gerust met anderen!


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.