Healthy hapjesschaal

Gepubliceerd op 8 juni 2021 om 13:30

Bij een verjaardag horen hapjes én laat ik vandaag jarig zijn, dus werd het tijd voor een mooie post over hapjes. Hier hebben we een aantal mooie recepten voor je geselecteerd, makkelijk te maken én super lekker en feestelijk!

Komkommer gevuld met home made hummus

Snij een iets dikker plakje komkommer en hol deze uit zodat je er hummus in kunt doen. Je maakt hummus echt heel makkelijk zelf, check dit recept.

Cherrytomaat gevuld met cashew'kaas'

Snij een dun plakje van de onderkant van de cherrytomaat zodat je het straks makkelijk op de hapjesschaal kunt neerzetten. Snij dan de bovenkant van de cherrytomaat open en haal het vruchtvlees eruit met een theelepel en vul het vervolgens met de cashew'kaas', check dit recept

Mini-pancakes met bosvruchtenspread

Deze mini-pancakes zijn gemaakt van dit recept (tip, gebruik een half receptuur) en besmeer het met deze bosvruchtenspread

Komkommerpakketje met cashew'kaas' en tuinkers

Snij 2 dunne plakken komkommer en leg de 1 horizontaal en de ander verticaal er bovenop. Leg er een bolletje cashew'kaas' op en druk het dan dicht, leg er een heel klein stukje paprika boven op en top het af met tuinkers.

Spiesje van mango, paprika en basilicum

Snij een blokje mango, pak een klein blaadje basilicum en snij ongeveer een even groot stukje paprika, prik dit aan een mooie prikker én klaar!

 

Wil je nog meer? PRE-ORDER ons e-book "gezonde en feestelijke hapjes" alleen deze week (t/m zondag 13 juni) voor slechts €4,95! Krijg je 20 hele mooie recepten 1 juli in je mailbox. Glutenvrij, whole food plant-based en super lekker!


Denk aan mooie mini-pizza, lekkere kerrie-'ei'salade op home made mini-crackers en gevulde mini-wraps en nog veel meer lekkers. Je leest hier er nog veel meer over!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.