Home made vegan bananenijs *suikervrij

Gepubliceerd op 19 juni 2020 om 14:30


Zelf ijs maken en nog gezond ook? Het is makkelijker dan je denkt en dat ook nog met slechts een paar ingrediënten. 
Lekker zoet, lekker van structuur en allemaal natuurlijke ingrediënten. 

Demi & Jip zijn er dol op en ook wij vinden dit een heerlijke snack. Ik zelf ben dol op ijs, dus deze gezonde versie komt lekker goed van pas!

Dit heb je nodig (voor 1 bananenijsje)
1 banaan, bevroren en liefst met spikkels
1 eetlepel RAW cacaonibs 
1 eetlepel pindakaas (100% zonder toevoegingen)

Optioneel: RAW cacaonibs en walnoten ter decoratie

Zo maak je het

Doe de half bevroren banaan met de pindakaas in een staafmixer beker en staaf het tot een gladde massa. Schep er wat RAW cacaonibs doorheen voor een lekker crunchy ijsjt.  Zet het evt. nog even terug in de vriezer om wat harder te laten worden, maar serveer het niet te hard. Als je het gaat eten bestrooi het ijsje dan met wat RAW cacaonibs en walnoten (of wees lekker creatief met andere lekkere toppings)

Eet smakelijk!

 

Meer gezonde recepten? Bestel ons e-kookboek Healthy Vegan!
Klik hier voor alle informatie

 

 

Laat weten wat je van dit recept vindt!

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Deel het recept gerust met anderen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

«   »