Notenrotsjes (pindarotsjes style)

Gepubliceerd op 29 mei 2020 om 17:45

SNACKFRIDAY

Deze notenrotsjes zijn niet alleen makkelijk om te maken, maar ook ontzettend lekker om te eten. Ze misstaan niet bij een lekkere borrel.
Wij gebruikten cashewnoten, maar je kunt natuurlijk elk soort noot gebruiken die jezelf lekker vind.

Je kunt eindeloos variëren met deze rotsjes, zo gebruikten wij in sommige ook rozijntjes. Zo is elke hap een lekkere verassing.

Dit heb je nodig (voor +- 8-9 stuks)
3/4 reep pure chocolade
handje (cashew)nootjes
1 volle theelepel kokosrasp
optioneel: rozijnen

Zo maak je het

Smelt de chocolade au-bain-marie en leg je de nootjes en evt. rozijnen op een lepel en schep deze door de gesmolten chocolade heen.
Leg ze dan op een bord die hebt bekleed met bakpapier en strooi er een beetje kokosrasp op. Herhaal dit ook met de andere noten, totdat ze allemaal op zijn.

Zet het dan een half uurtje in de koelkast en smullen maar!

Eet smakelijk!

Laat weten wat je van dit recept vindt!

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Deel het recept gerust met anderen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

«   »