De Veganistische Keuken
De Veganistische Keuken
  • Home
  • Recepten
    • Basics
    • Salades
    • Soepen
    • Hoofdgerechten
    • Healthy bakken
    • Low-budget koken
    • Healthy snacks
    • Ontbijt en lunch
    • Whole food plantbased
  • Onze keuken
    • Voedingsweetjes
    • Kruiden
    • Vegan producten
    • Tips en trucs
  • Persoonlijk
    • Persoonlijk
    • Eetdagboek
  • Shop
    • Healthy e-book
    • cadeaubon
    • Gratis: online Masterclass "bereik je doelen met whole food plant-based eten"
  • Coaching
  • Over ons
    • Samenwerken
    • Contact
    • Privacy
  • Feel Good with Food 4-daagse
  • Zoeken
  • Start vandaag met gezond plantaardig eten
    Klik hier voor alle info over de Healthy Vegan Academy

Pasta met champignons (alfredo style)

13 okt. 2020 13:00

Een lekker pastagerecht met veel champignons, de herfst is HET seizoen van de champignon en vandaar dus dat we nu dit gerecht plaatsen. Het is niet alleen heel lekker gerecht, maar ook heel voedzaam. Top combinatie en o...ja low-budget natuurlijk!

Lees meer »

Pompoensoep met gember en speculaaskruiden

1 okt. 2020 12:45

Het is 1 oktober en oktober is wat ons betreft toch wel een beetje de maand van de pompoen en daarom hebben we vandaag deze heerlijke, ietwat spannende, pompoensoep voor jullie. Dat pompoen enorm gezond is, daar schreven we eerder al een blog over.

Lees meer »

Healthy banoffee ontbijtslof *suikervrij *glutenvrij

6 sep. 2020 11:00

Wil je een lekker feestontbijt, dan is dit jouw recept! Heerlijk met een kop koffie of thee.Oké, tenzij je natuurlijk echt niet van bananen houdt ;-) Je kunt de bodem heel goed voorbereiden, waardoor je in de ochtend alleen de bananen-yoghurt en plakjes nog erop hoeft te doen. Heb je zin om in de ochtend lekker aan de slag te gaan en een lekker vers stuk te eten, dat kan natuurlijk ook heel goed. Wij houden in het weekend ook van lekkere feestontbijtjes waar we wat langer mee bezig zijn. 

Lees meer »

Stamppot rauwe andijvie met gebakken ui en champignons

1 sep. 2020 08:00

Andijvie is een groente die rijk is aan veel verschillende mineralen zoals kalium, jodium en ijzer. Naast mineralen bevat het ook vitamine C en betacaroteen, wat omgezet wordt door het lichaam in vitamine A.

Lees meer »

Healthy raw cacao balletjes met kokos

12 mei 2020 10:00

Verantwoord snoepen, kan dat? Ja, dat kan! Ik had bij wijze van experiment deze balletjes gemaakt en heb ze aan Peter en de kinderen laten proeven. Los van elkaar zeiden ze dat het smaakt naar de Nakd repen die we weleens hebben. Ik had maar 8 balletjes, dus het eindigde in tranen bij Jip dat de balletjes op waren. Het mooie is het is 100% healthy! Geen onnodige toevoegingen en super makkelijk om te maken!

Lees meer »

Healthy & glutenvrije bananenpannenkoekjes

1 mei 2020 10:30

Gezonde pannenkoekjes, zo kun je ze wel noemen. Ze zijn ook ideaal als ontbijt, omdat ze in een handomdraai klaar zijn.Lekker voor het hele gezin, zoals onze dochter Demi zei; mam, ze zijn goedgekeurd, ik wil ze morgen wel weer! Dan durf ik wel te zeggen dat ze geslaagd zijn en ook zeker kidsproof zijn. Maar ook voor volwassenen zijn ze heel lekker, ze zijn lekker met fruit zoals banaan en blauwe bessen. Maar de topping kun je natuurlijk helemaal naar wens invullen. We bakten ze in een pan met anti aanbaklaag zonder olie. Als glutenvrij belangrijk is, zorg dan dat je glutenvrij gecertificeerde havermeel hebt.

Lees meer »
  • (1 / 1)
  • 1
© 2019 - 2021 De Veganistische Keuken
Powered by JouwWeb