Olijventapenade met een bourgondisch brood

Gepubliceerd op 14 februari 2020 om 17:08

Olijventapenade van verse olijven, dat is echt ontzettend lekker!
Het brood hebben we gekocht, maar de tapenade natuurlijk zelf gemaakt.
Lekker voor bij de borrel, maar natuurlijk ook op een verjaardag of een ander feestje. Simpel om te maken, ontzettend lekker om eten.
Ook nog eens super gezond, want het zijn allemaal pure verse ingrediënten. 

Dit heb je nodig
10 Griekse groene en bruine olijven
1 teentje knoflook
2 blaadjes basilicum
2 theelepels kappertjes
1 eetlepel olijfolie
25 gram hazelnoten

Zo maak je het
Controleer of er in de olijven een pit zit, haal deze er zo nodig uit. Doe alle ingrediënten in een keukenmachine en maal het fijn.
Je kunt ook een staafmixer gebruiken als je geen keukenmachine hebt.

Wij hadden speciaal tapenade brood, maar een lekker stokbroodje of cracker kan natuurlijk ook!

 

VeganizeFood

€ 9,95

VeganizeFood

€ 9,95

20 populaire recepten in een plantaardige variant.
Recepten:
Mac&Cheese. Jachtschotel, Bananenbrood, Risotto, Broodje shoarma, Chili sin Carne
Broodje hamburger, Tom Kha Kai style soep, Boeff Stroganoff, Veggie Croque, Plaatpizza

Paella, Boekweitpannenkoeken, Mosterd-preisoep, Naanbrood, Kapsalon, Lasagne

Balletjes in zoetzure saus, Flammkuchen, Quiche.


Inclusief praktische tips om jouw recepten te veganizen. 
Na aankoop ontvang je het e-kookboek binnen een uur in je mailbox!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

«   »