Pizza hapje voor het weekend

Gepubliceerd op 31 januari 2020 om 16:44

Het weekend staat voor de deur en we hebben een lekker hapje voor het weekend gemaakt.
Het zijn een soort zakjes van pizzadeeg met een lekkere pizzavulling. Lekker voor bij de borrel en misstaan zeker ook niet bij een verjaardag.

Je kunt ze zo groot of klein maken als je zelf wilt. Simpel te maken, ontzettend lekker om te eten!

 


Dit heb je nodig (voor 4
stuks)
1/2 pak kant en klare pizzadeeg (zelf maken kan natuurlijk ook)
2 champignons
klein stukje rode paprika
kleine stukje courgette
klein stukje aubergine
1/2 kleine ui
5 eetlepels pastasaus (wij gebruikten pastasaus met kruiden)
Optioneel: Italiaanse kruiden, afhankelijk van het soort pastasaus dat je hebt gebruikt
Peper en zout naar smaak

Zo maak je het
Steek mooie rondjes uit het pizzadeeg van 10 centimeter en verwarm de oven voor op 250 graden (maar lees het etiket van je pizzadeeg even na voor de exacte temperatuur) Snij de groentes en zet dit aan in een bakpan met wat olie en voeg daarna de pastasaus toe. Laat het even pruttelen en breng het dan op smaak met de evt. kruiden, peper en zout.  Leg in het midden van het rondje (een kleine eetlepel) wat vulling en vouw het dan dicht. 

Zet het voor 10 minuten in de oven, check dan of het deeg gaar is.

Eet smakelijk!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

«   »