De Veganistische Keuken
De Veganistische Keuken
  • Home
  • Recepten
    • Basics
    • Soepen
    • Salades
    • Hoofdgerechten
    • Healthy bakken
    • Low-budget koken
    • Healthy snacks
    • Ontbijt en lunch
    • Whole food plantbased
  • Onze keuken
    • Voedingsweetjes
    • Kruiden
    • Vegan producten
    • Tips en trucs
  • Persoonlijk
    • Persoonlijk
    • Eetdagboek
  • Shop
    • Magazine
    • Healthy e-book
    • Online training: Weg met de kilo's!
    • Gratis: online Masterclass koken en bakken zonder olie
  • Over ons
    • Samenwerken
    • Contact
    • Privacy
  • Wat eet je dan?
  • Zoeken
  • Start vandaag met gezond plantaardig eten
    Klik hier voor alle info over de Healthy Vegan Academy

Zelf curry pasta maken

18 feb. 2021 19:00

In december kregen we de vraag in onze Facebookgroep Healthy Vegan om een currypasta te maken die lijkt op de currypasta uit het verspakket van de Albert Heijn, de Indiase Curry Madras. In deze curry zit onder meer honing, maar ook zout en Peter heeft toen een whole food plant-based variant gemaakt.

Lees meer »

Zelf cashew kaas maken

13 feb. 2021 08:00

Naar aanleiding van ons bericht in onze Facebookgroep Healthy Vegan over vegan kaas werden er veel receptjes gedeeld, veel toch nog die niet helemaal whole food plant-based waren en omdat wij toch hoog op ons verlanglijstje een vegan kaasje maken hadden staan gingen we aan de slag.

Lees meer »

Zelf hempfu maken

21 jan. 2021 14:30

Hempfu gebruik je als tofu, maar is niet gemaakt van soja, maar van hennepzaden. Het is super makkelijk om zelf te maken en hennepzaden zijn echt super gezond. Ze zijn heel eiwitrijk en het bevat gezonde vetten, waaronder omega 3 vetzuren. Doordat de eiwitten sterk lijken op onze lichaamseigen eiwitten zijn ze ook nog eens goed opneembaar.

Lees meer »

Zelf mosterd maken

20 jan. 2021 10:00

Zelf mosterd maken is helemaal niet moeilijk en het voordeel is dat je precies weet wat er in zit. Hou je van zoete mosterd dan kun je een dadel toevoegen, ben je meer van wat zuurdere mosterd dan laat je het weg!

Lees meer »

Zelf bosvruchtenspread maken

14 jan. 2021 10:00

Zelf fruitspread maken is super makkelijk en je gebruikt heel fruit. Wij gebruikten diepvriesfruit, maar uiteraard kun je ook vers fruit gebruiken, net wat je lekker vind. Veel gezonder dan in de winkel en het is gewoon super makkelijk! 

Lees meer »

Zelf amandel-chocoladepasta maken

7 jan. 2021 10:00

Zelf je chocoladepasta maken is echt super easy! Wij maakten het met amandelmeel, maar je kunt natuurlijk ook hazelnoten gebruiken zodat je een heerlijke hazelnotenpasta krijgt. Wij gebruikten verse dadels en dadels zijn echt super gezond voor je gezondheid, we schreven daar al eerder een blog over.

Lees meer »

Zelf havermelk en kokosmelk maken

26 nov. 2020 10:00

Je kunt plantaardige melksoorten heel makkelijk zelf maken en naast dat het echt heel makkelijk is, is het ook nog eens goed voor je portemonnee.

Lees meer »
  • (1 / 1)
  • 1
© 2019 - 2021 De Veganistische Keuken
Powered by JouwWeb