Jouw gezondheid staat centraal in alles wat we hier doen. De Veganistische Keuken is een platform dat draait om gezond plantaardig eten, eten waarop ons lichaam het allerbeste functioneert en wij bieden je heerlijke recepten, die veelal zijn samengesteld door onze eigen chef-kok en we bieden je betrouwbare en wetenschappelijk onderbouwde voedingsweetjes!

We hebben ons gespecialiseerd in whole food plant-based eten en glutenvrij en gaan dan ook echt uit van optimale gezondheid.

Met respect voor de wereld om ons heen maken we de lekkerste en gezondste recepten. Want door een gezonde leefstijl zit je lekkerder in je vel! Gezonde leefstijl is voor ons vooral veel zelf maken, zodat je alleen de gezonde voedingsstoffen binnenkrijgt en we laten je zien dat je daar niet lang voor in de keuken hoeft te staan of een keukenprins(es) voor hoeft te zijn.

De Veganistische Keuken is opgezet door Peter & Trientje Blenkers, echte foodies met een groen hart. Naast de liefde voor plantaardig eten en duurzaam leven hebben we 2 kinderen, Demi & Jip.
Trientje

Trientje Blenkers-Klein
Het creatieve brein en voedingsdeskundige

Ik ben Trientje (37) en bedenker van de Veganistische Keuken. Ik ronde een opleiding in marketing en communicatie af, maar schoolde me uiteindelijk om tot orthomoleculaire voedingskundige. Gezondheid begint in de keuken en daarom bieden we je middels dit platform heerlijke recepten en combineer ik mijn 2 passies met elkaar, koken en voeding.

Plantaardig eten kwam op mijn pad door mijn zoektocht naar een betere gezondheid, maar de stap naar veganisme kwam vooral doordat ik kinderen op de wereld heb gezet en deze mooie wereld wil doorgeven en hen wil leren dat je met respect hoort om te gaan met onze dieren en het milieu. Met de Veganistische Keuken wil ik je vooral informeren en inspireren om vaker gezond plantaardig te eten.

Chef kok Peter Blenkers

Peter Blenkers
Keukentijger

Ik ben Peter (42) en meegegaan in het mooie initiatief van de Veganistische Keuken. Ik ben een echte keukentijger, al 23 jaar werkzaam in de horeca, de inmiddels als chef-kok en koken is echt mijn hobby. Veel van de recepten zijn door mij bedacht en gemaakt en ik vind het ontzettend leuk elke dag weer leuke nieuwe ideeën in te brengen. 

Plantaardig eten heeft me veel gebracht, waaronder veel energie en ik heb ook de stap naar veganisme gezet om een duurzame wereld door te kunnen geven. Ik zet me graag in om veganisme bekender te maken in de horeca en tevens om gezond plantaardig eten dichtbij de gewone mens te brengen, met minimale en makkelijke ingrediënten heerlijke voedzame gerechten te maken. 

Daarnaast heb ik als missie om vegan in de horeca op de kaart te zetten.

28 gezonde plantaardige dagmenu’s inclusief recepten en voedingswaarde. Bestel NU voor slechts €12,50 (t/m 19 mei)

         Maaltijdplan

Nee, dank je wel!

Pin It on Pinterest