Wil je samenwerken met de Veganistische Keuken? 

De Veganistische Keuken is een online platform en wil mensen op verschillende manieren inspireren om gezond plantaardig eten te integreren in hun leven. Onze doelgroep hierbij zijn mannen en vrouwen tussen de 30 en 65 jaar die gezondheid hoog op het prioriteitenlijstje hebben staan.

We willen met eenvoudige recepten en ingrediënten laten zien hoe makkelijk het is om gezond
plantaardig te eten!

We zijn een snel groeiend platform en op Facebook op dit moment ruim 2100 volgers en dat aantal groeit dagelijks. Op onze website hebben we momenteel 5500 bezoekers per maand en ook dit aantal neemt in een groot tempo toe.

We staan voor een duurzame wereld, waarin we met respect omgaan met mens, dier en milieu. 
Ons platform is gebaseerd op (zoveel mogelijk) whole food plantbased en daarnaast gebruiken wij in onze recepten geen soja.

Heb je een product of dienst dat hier bij past en wil je graag samenwerken, dan vinden we dat zeker heel leuk!

 

Onze missie: een gezonde plantaardige toekomst voor iedereen

 

Receptontwikkeling

Peter is chefkok en Trientje is orthomoleculair voedingskundige. Samen zetten we ons in voor een gezonde plantaardige toekomst. We ontwikkelen niet alleen recepten voor de Veganistische Keuken, maar ook op verzoek voor andere bedrijven. Wel in lijn met gezondheid omdat we dit erg belangrijk vinden. Wil jij voor jouw bedrijf gezonde recepten ontwikkelen, dan helpen wij daar graag bij. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact met ons via info@deveganistischekeuken.nl om de mogelijkheden te bespreken of bel Trientje via 06 579 35 444.