Hoe wij omgaan met jouw privacy


De Veganistische Keuken gaat zorgvuldig om met jouw privacy en persoonsgegevens. Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons privacy-beleid.
Je gegevens zullen door ons nooit aan derden worden verkocht!
Wij respecteren jouw privacy en die van andere gebruikers. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

Over mij
De website www.deveganistischekeuken.nl wordt beheerd door Trientje Blenkers-Klein van de Veganistische Keuken. De Veganistische Keuken is verwerkingsverantwoordelijke van jouw persoonsgegevens in de zin van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (hierna: Wbp)
Correspondentieadres van de Veganistische Keuken:
Oostbosch 31-E
2251TN Voorschoten
KvK-nummer 64126137

Welke gegevens verzamel ik?
Wanneer jij je online aanmeldt voor een gratis weggever, ons contactformulier invult of een andere dienst aanvraagt via de website, zal aan jou alleen de noodzakelijke gegevens worden gevraagd in te vullen. Wij verwerken in dat geval ook alleen de gegevens die jij zelf verstrekt, door Jouwweb wordt het IP adres waarvandaan de aanvraag is gedaan meegezonden.
Stuur je mij een e-mail via info@deveganistischekeuken, dan leg ik niets vast.

Ik verzamel altijd zo min mogelijk gegevens, alleen de benodigde. De volgende gegevens kunnen dit zijn:
- Voornaam en/of achternaam
- E-mailadres
- Telefoonnummer
- Adres en woonplaats

Met welk doel worden gegevens verzameld?
Jouw gegevens worden voor de volgende doeleinden verzameld en opgeslagen:
- Je voornaam en e-mailadres voor het verzenden van de door jouw aangevraagde weggever of aangevraagde nieuwsbrief. Je hebt in dit geval zelf aangegeven dit te willen ontvangen, wanneer je ons contactformulier  invult of een reactie plaatst op de website, zullen gegevens nooit hiervoor worden gebruikt.
- Je naam, telefoonnummer, adres en woonplaats voor het opmaken van een door jou opgevraagde offerte of product. Dit zetten wij in ons CRM-systeem. We zetten jouw gegevens niet in ons e-mailmarketingsysteem zolang je geen klant bent.
- Bij het contactformulier zijn we jouw naam en e-mailadres nodig om een reactie te kunnen geven, deze gegevens worden niet door ons opgeslagen.
Door je gegevens te verstrekken geef je mij toestemming om de gegevens voor bovenstaande doeleinden te gebruiken.

Met wie deel ik jouw gegevens?
Jouw gegevens worden niet gedeeld met anderen. Wel is het zo dat onze website www.deveganistischekeuken.nl via Jouwweb.nl wordt beheerd en jouw persoonsgegevens kunnen dus opgeslagen worden op de servers van Jouwweb.nl
Mijn e-mailadres info@deveganistischekeuken.nl is via de servers van Jouwweb.nl. Zij voldoen aan de nieuwste voorwaarden van AVG.

Beveiliging persoonsgegevens
Wij vinden jouw privacy enorm belangrijk en heb daarom technisch maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere onrechtmatige verwerkingen. Onze website en e-mailserver zijn versleuteld middels SSL certificaat en we nemen altijd maatregelen die passen bij de gegevens die jij aan ons verstrekt.

Cookies
Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt wordt geplaatst.

Statistieken
Op mijn website www.deveganistischekeuken.nl worden er een aantal gegevens weergegeven. De volgende gegevens kan ik zien nadat jij mijn website hebt bezoekt:
- Aantal bezoekers
- Aantal weergaven
- Uit welk land de bezoeker komt
- Van waar de bezoeker op mijn website terecht is gekomen (bijv. Google, Facebook, Twitter e.d.)
Zoals je ziet, allemaal heel anoniem en ik kan op geen enkele manier achterhalen wie jij bent of waar jij vandaan komt.

Uitschakelen of verwijderen
Via jouw browser kun je cookies verwijderen of uitschakelen. Weet je niet precies hoe? Gebruik dan je help functie. Ook kun je kijken op de website van Your Online Choices.

Links en social media buttons
Wanneer je op een externe link klikt op mijn website of op een Social Media Button, dan ga je naar een andere website en gelden de privacy en cookie voorwaarden van de betreffende bedrijven, wil je weten hoe zij met jouw gegevens omgaan? Check dan hun privacy voorwaarden.
Bewaartermijn
Ik bewaar jouw gegevens nooit langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor je gegevens zijn verzameld. Wanneer je, je uitschrijft voor een e-mailservice dan zijn je gegevens per direct verwijderd. Wettelijke verplichtingen voorbehouden op bovenstaande termijnen.

Rechten

Je hebt altijd het recht om jouw toestemming voor het verwerken van je gegeven in te trekken of in te zien waarvoor je toestemming hebt gegeven.
Als je wilt weten welke persoonsgegevens ik van jou verwerk, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen. Mochten jouw gegevens onjuist, niet volledig of niet relevant zijn, dan kun je mij schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen.
Binnen 4 weken nemen we jouw verzoek in behandeling. Je kunt ons een e-mail sturen via info@tbcommunicatie.nl