ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst die je met De Veganistische Keuken afsluit.
Voordat je je opgeeft voor de academy of een bestelling plaatst is het belangrijk om deze goed door te lezen. Door je aan te melden of te bestellen geef je aan met de algemene leveringsvoorwaarden akkoord te gaan.

1: Toepasselijkheid
1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van opdrachtgevers of (potentiële) deelnemers voor wat betreft workshops, aankoop e-boeken, healthy vegan academy of bestellingen in de webshop.
1.2 Een overeenkomst met betrekking tot het volgen van een workshop, het verkrijgen van een e-boek of het bestellen in de webshop komt tot stand door te bestellen op de website, voor workshops is dat na het verkrijgen van een definitieve bevestiging van de Veganistische Keuken.

2: Inschrijvingen Healthy Vegan Academy
2.1 Na inschrijving krijg je binnen 6 uur toegang tot de academy met je eigen unieke inloggegevens. Het is niet toegestaan deze te delen met anderen.
2.2 Door de inschrijving verklaar je dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden.

2.1.1. aansprakelijkheid Healthy Vegan Academy

2.3 De academy geeft recepten en algemene informatie. Het is nooit ter vervanging van persoonlijk (medisch) advies. Op het moment jij gezondheidsklachten ervaart dien je altijd contact te zoeken met een professional en het advies op te volgen.
2.4. We zijn dan ook niet aansprakelijk voor negatieve gevolgen van de informatie en recepten uit de academy, tenzij er sprake is van opzet of grove nalatigheid.

2.1.2. Annulering Healthy Vegan Academy

2.5. Je wettelijke recht van 14  dagen bedenktijd is van kracht, daarna is annulering niet meer mogelijk.
2.6. Er vindt geen automatische verlenging plaats, dus na afloop van je gekozen termijn stopt het automatisch.

3: Bestellingen webshop
3.1. Op het moment je een bestelling plaatst in onze webshop bevestigen we daarna altijd persoonlijk je bestelling en versturen we de digitale bestelling binnen 4 uur op werkdagen tot 21.00u en anders in de ochtend op de eerstvolgende werkdag.