ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst die je met De Veganistische Keuken afsluit.
Voordat je je opgeeft voor een workshop of een bestelling plaatst is het belangrijk om deze goed door te lezen. Door je aan te melden of te bestellen
geef je aan met de algemene leveringsvoorwaarden akkoord te gaan.

1: Toepasselijkheid
1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van opdrachtgevers of (potentiële) deelnemers voor wat betreft workshops, aankoop e-boeken of bestellingen in de webshop.
1.2 Een overeenkomst met betrekking tot het volgen van een workshop, het verkrijgen van een e-boek of het bestellen in de webshop komt tot stand door te bestellen op de website, voor workshops is dat na het verkrijgen van een definitieve bevestiging van de Veganistische Keuken.

2: Inschrijvingen workshops
2.1 Alle workshops worden gehouden onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen.
2.2 De Veganistische Keuken behoudt zich het recht voor waar nodig de locatie te veranderen, binnen 10 kilometer van de oorspronkelijke genoemde plaats. 
2.3 Na inschrijving en betaling ontvangt u een definitieve persoonlijk bevestiging via e-mail die uw inschrijving definitief maakt.
2.4 Door de inschrijving verklaar je dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden.

2.1.1. Afmeldingen workshops

2.5 Bij afmelding voor een workshop wordt er €5,00 administratiekosten in mindering gebracht, omdat het ontvangen van betalingen ons geld kost.
2.6 Bij afmelding tot 14 dagen krijg je 100% - €5,00 administratiekosten teruggestort. Bij afmelding tussen de 14 en 7 dagen krijg je 50% - €5,00 administratiekosten teruggestort en bij afmelding bij 7 dagen of korter vind geen restitutie meer plaats.
2.7 Je aanmelding is wel overdraagbaar en dus kun je iemand anders in jouw plaats laten gaan. Stuur ons hiervan wel even een bericht.

3: Bestellingen webshop
3.1. Op het moment je een bestelling plaatst in onze webshop bevestigen we daarna