De Veganistische Keuken is voor er voor jou! Het maakt niet uit of je nu al veganist bent of dat je geïnteresseerd bent om meer plantaardig te eten, op deze blog vind je een recept die past bij jou. Zonder gebruik van dieren, de lekkerste recepten. Gezonde recepten zijn de basis, maar natuurlijk ook af en toe lekker ongezond. Alles met respect voor het milieu, je gezondheid en de dieren.


De Veganistische Keuken is opgezet door Peter & Trientje Blenkers,  echte foodies met een grote liefde voor bakken en koken.
Naast de liefde voor plantaardig eten en duurzaam leven hebben we 2 kinderen, Demi & Jip.

 

We stellen ons graag aan je voor

 

Ik ben Trientje, 35 en bedenker van de Veganistische Keuken. Ik ronde een opleiding in marketing en communicatie af, maar schoolde me uiteindelijk om als voedingskundige. Bakken en koken is mijn hobby, ik vind daarin echt rust en bedenk ook graag nieuwe recepten. 

Plantaardig eten kwam op mijn pad door mijn zoektocht naar een betere gezondheid, maar de stap naar veganisme kwam vooral doordat ik kinderen op de wereld heb gezet en deze mooie wereld wil doorgeven en hen wil leren dat je met respect hoort om te gaan met onze dieren en het milieu. Met de Veganistische Keuken wil ik je vooral informeren en inspireren om vaker plantaardig te eten. 

Ik ben Peter, 40 en meegegaan in het mooie initiatief van de Veganistische Keuken. Ik ben een echte keukentijger, al 23 jaar werkzaam in de horeca, de laatste jaren als souschef en koken is echt mijn hobby. Veel van de recepten zijn door mij bedacht en gemaakt en ik vind het ontzettend leuk elke dag weer leuke nieuwe ideeën in te brengen. 

Plantaardig eten heeft me veel gebracht, waaronder veel energie en ik heb ook de stap naar veganisme gezet om een duurzame wereld door te kunnen geven. Ik zet me graag in om veganisme bekender te maken in de horeca en tevens om plantaardig eten dichtbij de gewone mens te brengen, met minimale en makkelijke ingrediënten heerlijke voedzame gerechten maken. 

Heb je vragen of wil je contact? Stuur ons gerust een mail via info@deveganistischekeuken.nl