De Veganistische Keuken is voor er voor jou! Het maakt niet uit of je nu al veganist bent of dat je geïnteresseerd bent om meer en gezonder plantaardig te eten, op ons platform vind je vast en zeker een recept die past bij jou en ben je meer op zoek naar informatie over hoe je gezond plantaardig kunt eten? Dan ben je hier op de juiste plek!

Met respect voor de wereld om ons heen de lekkerste en gezondste recepten. Want door een gezonde leefstijl zit je lekkerder in je vel!
Gezonde leefstijl is voor ons vooral veel zelf maken, zodat je alleen de gezonde voedingsstoffen binnenkrijgt en we laten je zien dat je daar niet lang voor in de keuken hoeft te staan of een keukenprins(es) voor hoeft te zijn. 


De Veganistische Keuken is opgezet door Peter & Trientje Blenkers,  echte foodies met een groen hart. Naast de liefde voor plantaardig eten en duurzaam leven hebben we 2 kinderen, Demi & Jip.

 

We stellen ons graag aan je voor

 

Ik ben Trientje, 35 en bedenker van de Veganistische Keuken. Ik ronde een opleiding in marketing en communicatie af, maar schoolde me uiteindelijk om als orthomoleculaire voedingskundige. Koken en bakken is mijn hobby, ik vind daarin echt rust en bedenk ook graag nieuwe recepten. 

Plantaardig eten kwam op mijn pad door mijn zoektocht naar een betere gezondheid, maar de stap naar veganisme kwam vooral doordat ik kinderen op de wereld heb gezet en deze mooie wereld wil doorgeven en hen wil leren dat je met respect hoort om te gaan met onze dieren en het milieu. Met de Veganistische Keuken wil ik je vooral informeren en inspireren om vaker gezond plantaardig te eten. 

Ik ben Peter, 41 en meegegaan in het mooie initiatief van de Veganistische Keuken. Ik ben een echte keukentijger, al 23 jaar werkzaam in de horeca, de laatste jaren als souschef en koken is echt mijn hobby. Veel van de recepten zijn door mij bedacht en gemaakt en ik vind het ontzettend leuk elke dag weer leuke nieuwe ideeën in te brengen. 

Plantaardig eten heeft me veel gebracht, waaronder veel energie en ik heb ook de stap naar veganisme gezet om een duurzame wereld door te kunnen geven. Ik zet me graag in om veganisme bekender te maken in de horeca en tevens om gezond plantaardig eten dichtbij de gewone mens te brengen, met minimale en makkelijke ingrediënten heerlijke voedzame gerechten te maken. 

Heb je vragen of wil je contact? Stuur ons gerust een mail via info@deveganistischekeuken.nl