Najaarsmagazine

HET HEALTHY VEGAN MAGAZINE
KOMT ER WEER AAN!

 

Na het succes van onze voorjaarsmagazine, komt in september de najaarseditie uit!

Het is een magazine vol met heerlijke recepten met echte lekkere najaarsgroenten. Nieuw in dit magazine zijn heerlijke desserts, waaronder een heerlijke speculaas cheesecake.

In totaal krijg je 36 recepten voor ontbijt, lunch, diner, soepen én desserts

Heerlijke recepten, waaronder:

  • Warme peertjes pannenkoek
  • Gestoofde spruitjes met pastinaak, sinaasappelcompote en cashewcreme
  • Winterse gele linzensoep
  • Speculaas cheesecake

Alle recepten zijn whole food plant-based én glutenvrij, daarnaast gebruiken we geen soja.

 

Het is een kookboek in magazine vorm (op A4 formaat), de papiersoort is kwalitatief hoogwaardig én mooi vormgegeven zonder reclame!

Zomeraanbieding
Tot en met 31 augustus (blijft geldig voor de allerlaatste exemplaren) krijg je €2,00 korting op ons magazine én korting op de verzendkosten (normaal €3,90)

Geen reclame in dit magazine, dus een mooi vormgegeven magazine vol met heerlijke recepten, leuke weetjes en verhalen!
Let op: het magazine was vorige keer snel uitverkocht, dus wacht niet te lang als je zeker wilt zijn van een exemplaar!

 

Bestel het magazine nu met korting

Wil jij dit zeer unieke magazine ontvangen? De korting blijft geldig voor de allerlaatste exemplaren.
Er zijn nog een paar exemplaren, op = echt op!

Woon je in Belgie én wil je dit magazine bestellen? Stuur ons dan een mail via info@deveganistischekeuken.nl
De verzendkosten zijn dan €3,00 meer (helaas)

Een kleine impressie van de recepten

Najaarsmagazine

No Bake Speculaas cheesecake 
(zonder noten)

Najaarsmagazine

Rendang

Najaarsmagazine

Crepe met warme peertjes en karamelsaus

Klik hier voor hét boek over whole food plant-based eten!

 

Boost je gezondheid met plantaardig eten

Nee, dank je wel!

Pin It on Pinterest