De kracht van plantaardige voeding is groot, maar wat kan het betekenen bij diabetes type 2? Steeds meer onderzoek wijst de kracht van plantaardige voeding uit, ook als het gaat om diabetes type 2, maar hoe zit dat precies? Welke verbanden legt de wetenschap én hoe eet je nu goed plantaardig om het écht voor je te laten werken? Dat zijn dingen waar we tijdens deze gratis Masterclass op in gaan.

Wat gaan we doen in deze Masterclass, we gaan in op vragen als:

  • Hoe ontstaat diabetes type 2?
  • Welke voeding heeft een negatieve invloed?
  • Welke voeding heeft een positieve invloed?
  • Hoe zit het nu precies met koolhydraten en fruit?

Alles is wetenschappelijk onderbouwd én met zoveel mogelijk praktische voorbeelden en tips.

Natuurlijk hebben we een aantal recepten geselecteerd die je van ons krijgt, net als een samenvatting van wat is verteld.

Wanneer is deze Masterclass interessant?

Als je te maken hebt met diabetes type 2 of er tegen aan zit. Insulineresistentie is een voorloper van diabetes type 2, heb je hier mee te maken? Dan is het volgen van deze Masterclass zeker aan te bevelen, want voorkomen is beter dan genezen. 

Waarom deze Masterclass?

We krijgen zeer regelmatig mailtjes van mensen dat ze zoveel baat hebben bij onze recepten én informatie, dat ze geen of minder medicijnen nodig zijn of dat ze zich gewoon zoveel beter in hun vel voelen. Dat gunnen wij jou ook, daarom geven we dus deze Masterclass om jou informatie mee te geven zodat je zelf weer aan het roer komt te staan van jouw gezondheid. Belangrijk om te vermelden is dat we geen (persoonlijk) medisch advies geven, daarvoor moet je bij een arts of diëtist zijn. Ook evt. afbouw van medicijnen moet je alleen in overleg doen met jouw behandelend arts!

 

Wie geeft de Masterclass?

Trientje spreekt en schrijft over gezonde plantaardige voeding. Ze is een gepassioneerde en vooral betrokken voedingsdeskundige én continue bezig om wetenschappelijke onderzoeken te vertalen naar praktische informatie. Uiteindelijk gaat het erom dat jij het in je dagelijkse leven kunt toepassen én de voordelen ervan kunt ervaren.

Naast dat ze er heel veel kennis van heeft, heeft ze op verschillende vlakken ook zelf de kracht van plantaardige voeding mogen ervaren én dat maakt haar nog gemotiveerder anderen te informeren en inspireren met de juiste informatie én op dit platform combineert ze dat met de heerlijke recepten die ze samen met haar man én chef-kok Peter bedenkt en maakt.

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • Je ontvangt direct na inschrijving een mail met een bevestiging
  • Je hebt alleen een computer/laptop/tablet nodig met een internetverbinding