Morgen is het moederdag en wil jij jouw moeder verassen met gezonde lekkernijen? Dan hebben we hieronder een mooi overzicht gezet van lekkere, maar ook healthy lekkernijen. Hier wordt iedereen blij van!

 

Healthy Vegan Citroentaart
( cheesecake style en glutenvrij )


Wil je jouw moeder verassen met een heerlijke taart, dan kunnen we je deze citroentaart in cheesecake style van harte aanbevelen. Deze taart is inmiddels al vele keren met succes gemaakt en andere mensen zijn er vooral heel lovend over!

Ook lekker met verse aardbeien! Klik hier voor het recept!

Granola Ontbijtmuffins


Wil je jouw moeder verassen met een heerlijk ontbijtje, deze granola ontbijtmuffins zijn een écht feestje op de ontbijttafel. Het lekkerst als je ze vers uit de oven serveert, dus iets eerder je bed uit om deze lekkere ontbijtmuffins te maken.

Klik hier voor het recept!

 

Fruitige ontbijtbakjes (Healthy Vegan)


Deze ontbijtbakjes zijn écht een feestje op de ontbijttafel.
100% healthy en gewoon onwijs lekker! Daarnaast makkelijk te maken, maar natuurlijk vers het meest lekker!

Klik hier voor het recept!

 

Healthy Vegan Empanada's

Wil jij een lekker tussendoortje maken? Deze empanada's gaan zeker weten in de smaak vallen. Ze zijn healthy én onwijs lekker. Mocht je gaan brunchen, dan kun je deze heerlijke empanada's zeker ook maken, dat gaat zeker een hit worden!

Klik hier voor het recept!

Havermout kokosrepen


Wil je iets lekkers voor bij de thee of zoek je nog iets super lekkers voor bij de high tea? Dan zijn deze havermout kokosrepen echt een aanrader. 

Klik hier voor het recept!