Kook-community

Gezond plantaardig eten makkelijk maken, dat is onze missie met de
kook-community.

 

  • Nooit meer angst dat je tekorten oploopt, recepten zijn uitgebalanceerd en voorzien van voedingswaarde.

  • Geen tijd is geen excuus, want onze recepten zijn binnen 20 tot 30 minuten op tafel.

  • Ben je geen keukenprins of prinses? Geen nood, wij helpen je stap voor stap.

  • Moeite met variatie aanbrengen? Vanaf nu niet meer!

  • Afvallen en niet terugvallen? Wij helpen je!

   Dit krijg je als je lid wordt van de kook-community

Duidelijke kookvideo’s waarin we je leren hoe je bakt zonder olie en tips en trucs waardoor koken leuker en makkelijker wordt

Iedere week een maaltijdplan met 7 nieuwe uitgebalanceerde avondmaaltijden, inclusief boodschappenlijst en voedingswaarde.

Database met ontbijt- en lunchrecepten. Altijd beschikbaar, dus je zit nooit meer zonder inspiratie voor voedzame gerechten.

Iedere maand een compleet dagmenu. Eentje gericht op afvallen en een voor als je op gewicht wilt blijven.

Iedere maand een online (live) kookworkshop van onze chef-kok Peter.

Lid van een mooie community met gelijkgestemde mensen die net als jij gezond plantaardig eten willen integreren in hun leven.

 

 

Word vandaag nog lid en krijg 4 maanden voor de prijs van een kwartaal

Je lidmaatschap stopt automatisch na 3 maanden, eenmalige betaling.
Zo zit je écht nergens aan vast. Het gaat je veel inspiratie geven, je hoeft je nooit meer zorgen te maken of je wel voldoende inspiratie hebt of te denken wat moet ik nu weer eten.

Nederlandstalige academy waar je whole food plant-based (en glutenvrij) leert koken!

Gemiddeld krijgen we een 8,4 van onze leden!

Dit zeggen onze leden over de kook-community

De Vegan Academy is voor mij de ondersteuning om van vegan met pakjes en zakjes de overstap te maken naar echt Whole Food Plant Based. Elke week nieuwe recepten geven me veel inspiratie en de filmpjes en extra informatie zorgen ervoor dat ik steeds meer leer over voeding en koken. Een aanrader voor iedereen die lekker en gezond plantaardig wil eten!

Marion (35)

De academy is voor mij een plek waar alles samenkomt. Tips en informatie om gezond en plantaardig te koken zonder geraffineerde suikers en bewerkte producten. Een goede bereikbare service en wekelijkse recepten, die je makkelijk thuis kan maken. De bijbehorende community waar je dingen met andere members kan delen en de kookworkshops vind ik een fantastische aanvulling. Het helpt me om niet terug te vallen in oude gewoontes. Het inspireert me elke week weer.

Elviera (42)

De academy biedt mij de handvaten om de WFPB leefstijl te ontdekken en te integreren in mijn leven. Het is een fijne groep met gelijkgestemden en de meesten zijn ook zoekende. Het is leuk om elkaar te inspireren en aan te vullen. Ook de kooklessen van Peter zijn erg leuk en de theoretische achtergrond informatie van Trientje is ook erg fijn. Ik beveel het zeker aan als je ook zoek bent naar een gezonde en vooral prettige manier om te eten.  Het is een kadootje aan jezelf.

Irene (64)

Klik hier voor hét boek over whole food plant-based eten!

 

Boost je gezondheid met plantaardig eten

Nee, dank je wel!

Pin It on Pinterest