Vraag neemt toe...

Heb je weer zo'n lastig gast die veganistisch moet eten! Een bekende uitspraak? Het blijkt dat veel (chef)koks veganisme een lastig onderwerp vinden. Toch neemt de vraag naar plantaardige voeding steeds meer toe. De Veganistische Keuken wil kleine en middelgrote horeca-ondernemers graag steunen en helpen in de ontwikkeling van heerlijke gerechten voor de menukaart, niet alleen vanuit de theorie, maar juist door onze eigen praktijkervaring in de horeca.

Een praktijkgerichte en praktische e-learning voor horeca-ondernemers en chefkoks. Na deze e-learning kun je de veganistische gast direct bedienen.


Wat we aanbieden in deze e-learning?

Een praktijkgerichte e-learning waarin we je leren:

- Wat veganisme is en waar je op moet letten
- Welke ingrediënten belangrijk zijn om op te letten, inclusief e-nummers. 
- Hoe je producten als room, ei, kaas e.d. makkelijk en simpel kunt vervangen.
- Hoe je een veganistische maaltijd opbouwt en een volwaardige maaltijd maakt.

Daarnaast hebben we heerlijke recepten samengesteld die echt horeca-proof zijn
en krijg je een receptenbundel met dessert recepten.

Peter is sous-chef en al 23 jaar werkzaam in de keuken, een horeca man in hart en nieren en deze
e-learning is daarom ook echt gericht om het de horecaondernemer en chef=kok makkelijk te maken en met veganistische gerechten op de kaart meer omzet te genereren.

Heb je interesse of wil je meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op via  info@deveganistischekeuken.nl of via de telefoon 0657935444