HappyVeggie Challenge I Eten zonder zooi
11 t/m 17 mei 2020

Gezonder eten, dat valt niet altijd mee. Want ook in het Vegan bos komen steeds meer hobbels op je pad.
Kant-en-klaar vegan eten, pakjes en zakjes, geraffineerde suikers en laten we de nieuwste smaak Ben & Jerry niet vergeten.... ze kunnen je van je pad afhouden om gezond te eten. Ook al begrijpen we best dat sommige dingen soms best lekker zijn.

HappyVeggie gaat verder dan alleen deze dingen 7 dagen niet eten, we gaan je uitdagen om 7 dagen heel veel wel te eten en dan voornamelijk groenten, fruit, noten, zaden, peulvruchten, volle volkoren granen en kruiden. 

We gaan je helpen deze 7 dagen met..... 

  • Receptenkaarten in je mailbox die aansluiten bij het thema en die je kunt downloaden en uitprinten

  • Ingrediënt van de dag in je mailbox met veel informatie over de gezonde eigenschappen.

  • Kruidenkaart in je mailbox krijg je op de eerste dag van de challenge een kaart met kruiden en waar je ze voor kunt gebruiken, maar ook met gezondheidseigenschappen.

  • Facebookgroep speciaal voor deze challenge, zodat je deze 7 dagen niet alleen door ons geïnspireerd wordt,
    maar ook door andere deelnemers. We plaatsen elke dag een recept en een vraag van de dag, zodat je lekker bij de les blijft!

Wij gaan je helpen 7 dagen te eten zonder zooi en vooral gaan we je laten zien hoe makkelijk, hoe lekker en hoe gelukkig het je maakt. Want van meer groente, meer fruit, meer noten, meer zaden, meer peulvruchten..... ga je, je ook meer happy in je lijf voelen!

Deelname is 100% gratis

We vinden het belangrijk om veel te geven, dus we bieden je dit helemaal gratis aan. 
Je hoeft je alleen in te schrijven en zit nergens aan vast. Je krijgt mails voor deze challenge en we sturen je onze nieuwsbrief. Wil je dat niet meer? Geen probleem, want in elke mail zit een link waarmee jij je eenvoudig uitschrijft.

*Deze challenge is ook geschikt als je glutenvrij (en vegan) eet!