Hoor jij ook steeds meer positieve verhalen over plantaardige voeding? Heb je op Netflix wellicht documentaires gezien en ben je nieuwsgierig wat het voor jou kan betekenen? Of ben je wellicht net begonnen met plantaardig eten, maar twijfel je of je er goed aan doet?

Dan is deze 3 delige Masterclass echt iets voor jou! 
Je krijgt 3 mails en daarin behandelen we de volgende onderwerpen:

Waarom plantaardig eten?

 


We gaan in op de voordelen van plantaardig eten voor zowel jezelf als voor de wereld om ons heen.

Hoe eet ik gezond en volwaardig plantaardig?

 

We gaan dieper in op waar haal je, je voedingsstoffen vandaan zoals eiwitten, vetten, ijzer en bepaalde andere mineralen en vitaminen.

Hoe stap ik over op (meer) plantaardige voeding en hoe vervang ik producten.

Praktische tips en trucs hoe je makkelijker kunt overgaan op een (nog meer) plantaardig eetpatroon en hoe je dierlijke ingredienten als ei, room, melk,
honing, kaas e.d. vervangt.

Ieder deel bevat een heerlijk recept die exclusief in de Masterclass te vinden is. 

Je krijgt een ontbijt, lunch en dinerrecept. Lekker makkelijk te maken en uiteraard heerlijk voedzaam.

Wij zijn Peter & Trientje, wij kunnen onszelf inmiddels veganist noemen, maar dat is jaren niet zo geweest. Sterker nog, het grootste deel van ons leven keken we niet zo naar wat we in onze mond staken (of waar onze spullen van waren gemaakt), als het maar lekker was!

Peter is souschef en maakt de heerlijkste gerechten en Trientje is voedingskundige en samen hebben we onze krachten gebundeld omdat we weten hoe het voelt om aan het begin te staan van deze verandering en we 1000% geloven in een plantaardige toekomst. We willen mensen op allerlei manier informeren en inspireren om de stap te zetten naar een (meer) plantaardig leven.