Hét receptenmagazine voor het najaar!

 

De najaarseditie van het Healthy Vegan Magazine is nu digitaal beschikbaar als e-book. We hebben vorig jaar heel veel positieve reacties mogen ontvangen én daarom besloten het magazine dit jaar digitaal beschikbaar te maken.

Het is een magazine vol met heerlijke recepten met echte lekkere najaarsgroenten. Nieuw zijn de toevoeging van heerlijke desserts, waaronder een heerlijke speculaas cheesecake.

In totaal krijg je 36 recepten voor ontbijt, lunch, diner, soepen én desserts

Heerlijke recepten, waaronder:

  • Warme peertjes pannenkoek
  • Gestoofde spruitjes met pastinaak, sinaasappelcompote en cashewcreme
  • Winterse gele linzensoep
  • Speculaas cheesecake

Alle recepten zijn whole food plant-based én glutenvrij, daarnaast gebruiken we geen soja.

 

Zomeraanbieding
Tot en met 11 september krijg je maar liefst €4,55 korting op ons magazine, waardoor je slechts €9,95 voor dit unieke recepten editie betaalt.

Geen reclame in dit magazine, dus een mooi vormgegeven magazine vol met heerlijke recepten, leuke weetjes en verhalen!

Let op: heb je vorig jaar het fysieke magazine besteld? Dit is dezelfde, maar dan in digitale versie.

 

Bestel het magazine als e-book én tijdelijk met hoge korting

36 heerlijke en unieke recepten voor ontbijt, lunch, diner, soepen en desserts.

Een kleine impressie van de recepten

No Bake Speculaas cheesecake 
(zonder noten)

Rendang

Crepe met warme peertjes en karamelsaus

Pin It on Pinterest