Vegan Bakworkshop

Hou jij van bakken, maar vind je bakken zonder ei, (slag)room en melk soms wel lastig? Dan is deze workshop voor jou. Op een laagdrempelige manier en met herkenbare producten gaan we je leren hoe je veganistisch kunt bakken.
We combineren healthy bakken met klassiek.

We gaan een taart, cupcakes en broodjes maken. Divers dus en daarnaast zorgen we voor lekkere versnapering tijdens de workshop, die we natuurlijk zelf voor je gemaakt hebben en waarvan jij ook het recept krijgt. De lekkere dingen die je maakt mag je uiteraard ook meenemen naar huis, wij zorgen voor een duurzame verpakking.

Nadat je, je hebt aangemeld krijg je ook de Vegan Bakgids toegestuurd (vanaf zondag 15 maart) t.w.v. €7,50. Hier staan alle ins en outs in om ook thuis alles bij de hand te hebben. Tijdens de workshop krijg je naast veel informatie, inspiratie en informatie:

  • De recepten van de baksels die je maakt

  • Je eigen baksels mee naar huis

  • lekkere versnaperingen te proeven waarvan je ook het recept krijgt.

De workshop is een kleine setting van max. 5 deelnemers waardoor je genoeg aandacht krijgt en we heel goed in kunnen gaan op jouw vragen.

 

Heb je vragen? Mail ons dan gerust via workshops@deveganistischekeuken.nl

Datum en tijd: Er zijn 2 data op dit moment beschikbaar

Zaterdag 21 maart van 13.00 tot 15.30u (VOL)
Locatie: Voorschoten
Aanmelden: via de webshoplink hieronder (betaling per IDeal)

Prijs: €42,50 incl. drankjes en versnaperingen en natuurlijk alles wat je nodig bent om te bakken,
en de Vegan Bakgids (e-book) die vanaf 15 maart beschikbaar komt.

-----------------
Kun je niet op de genoemde datum, maar vind je het wel leuk om deel te nemen? Mail ons dan ook gerust zodat we kunnen kijken naar een andere datum. Ook wanneer je minimaal 3 personen zelf hebt, kan het ook op locatie worden verzorgd.

 

Uitverkocht

Vegan Bakworkshop 21 maart

€ 42,50
Uitverkocht

Vegan Bakworkshop 21 maart

€ 42,50

Wil je, je aanmelden voor de bakworkshop van 21 maart? Dat kan hier. Maximaal 5 aanmeldingen. Na betaling ontvang je een automatische bevestiging en daarna ontvang je binnen 1 dag nog een persoonlijke bevestiging met alle gegevens.